Borettslaget har fra og med i dag byttet vekteravtale. 

Det innebærer at fra og med i dag, må du ringe Avarn Security på telefon 916 45 956 dersom du har behov for innlåsing eller ved ordensforstyrrelser mv. Klistremerker og oppheng på oppslagstavle vil komme i løpet av kort tid. 

Innlåsing som følge av at man har glemt nøkkel, vil måtte betales via Vipps på stedet. Det koster pt. 1 000 kroner. De som skal låses inn, må kunne dokumentere tilhørighet til leiligheten og kunne legitimere seg. Øvrige utrykninger betales av borettslaget. Drift sender liste til vekterselskapet over andelseiere som skal kunne låses inn. 

Beboere oppfordres til å fylle ut denne lista og tape opp på innsiden av postkassa dersom flere enn andelseier(e) skal ha rett til å bli låst inn i leiligheten. Dette gjelder særlig de som har samboere som ikke er registrert som leietakere/andelseiere, barn mv. 

Ved ulovligheter eller ved mye bråk ber vi dere ringe politi på 02800. Ved støy ifm. selskaper eller lignende som er plagende og ut over akseptabel tid ber vi beboere si fra til hverandre før man ringer vakt/politi. 

Dersom man har ringt vekterselskapet, men forholdet har ordnet seg eller man har kommet seg inn i leiligheten, oppfordrer vi innringer til å snarest mulig ringe tilbake til vekterselskapet og avbryte utrykningen.